BridgeBond organiseert, in samenwerking met Funbridge, eens in de twee maanden een competitie voor beginners op Funbridge.  Door deel te nemen, maak je kans op een Gratis Premium abonnement voor  3 maanden op Funbridge ter waarde van € 42,-.

Wat zijn NBB Master Point toernooien voor beginners?
Wanneer kan je meedoen?
Hoe kan je deelnemen?
Spelen voor de prijs
Wanneer ben je een beginner?
Hoe vaak kan je deelnemen?

Wat zijn NBB Master Point toernooien voor beginners?

Funbridge biedt speciale beginners toernooien waarbij je Master Points kunt verdienen. Specifiek voor beginners (gemiddelde speelsterkte <55%), zijn er acht toernooien per maand. Beginners toernooien zijn kort (slechts zes spellen). Ideaal voor beginners om te oefenen.

NBB Nederland Bridge Bond

Wanneer kan je meedoen?

Het eerstvolgende toernooi begint op woensdag 2 augustus. De beginners uitdaging wordt elke twee maanden georganiseerd op Funbridge. Er zijn twee beginners toernooien per week, één op zaterdag en één op woensdag. De uitdagingen beginnen elke eerste woensdag of zaterdag van de maand om 00.00 uur en je hebt 23 uur de tijd om het spel van de dag te spelen.

NBB Calendar

Hoe kan je deelnemen?

Om deel te nemen, heb je een actief NBB-lidmaatschapsnummer en een account op Funbridge nodig.

Of je nu al een account hebt of nieuw bent op Funbridge, als je in aanmerking wilt komen voor de hoofdprijs, vul dan je NBB-lidmaatschapsnummer in op de hoofdpagina van de NBB-Meesterpunttoernooien.

NBB-Meesterpunttoernooien zijn beschikbaar vanaf het startscherm op Funbridge door te klikken op de groene tegel “Speel een toernooi”, dan “Bondstoernooien” en tenslotte “Nederland – Meesterpunten”.

Of je kunt ook direct op de onderstaande knop klikken:

NBB-Beginners challenge; Spelen voor de prijs

Om in aanmerking te komen voor de maandelijkse prijs, moet je ten minste 4 van de 8 (in augustus 9) wedstrijden spelen. Van alle gespeelde spellen tellen de hoogste scores van 4 wedstrijden. Deze score is gebaseerd op het aantal Meesterpunten dat je hebt verdiend in de toernooien die je hebt gespeeld. Deelname per wedstrijd is 10 Diamantjes (ongeveer € 1,75 per spel). Je kunt Diamantjes kopen in de Funbridge-webwinkel met een minimum van 20 Diamantjes per aankoop.

NBB Cup

Als je hebt gewonnen*, word je op de hoogte gebracht via de BridgeBond. Je ontvangt een speciale code en instructies over hoe je het abonnement kunt activeren. Dus waar wacht je nog op?

*Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en er is geen restitutie op reeds aangeschafte Diamantjes.

Wanneer ben je een beginner?

Voor Funbridge spelers geldt dat je een beginner bent als je een gemiddelde speelscore hebt die lager is dan <55%. Als je nog nooit op Funbridge hebt gespeeld, heb je natuurlijk nog geen score. Daarom geldt dat als je mee wilt spelen voor de prijs, je niet meer dan 500 meesterpunten mag hebben.

Hoe vaak mag je meedoen?

Je mag onbeperkt meedoen, maar je maakt maar een keer kans op de prijs: een Premium abonnement met een onbeperkt aantal spellen voor 3 maanden (ter waarde van € 42,-) op Funbridge. Aan het eind van de speelronde kijken we wie er in de Top 3 staan (bij tenminste 20 deelnemers) en die krijgen de prijs. Daarnaast kiezen we nog twee willekeurige spelers en die winnen ook een prijs. Bij minder dan 20 deelnemers aan de challenge is er maar een winnaar.